tmd splint patient

Quicksplint

Diagnosticeer, behandel, bescherm en genees met de Quicksplint

Maatwerk aan de stoel in 5 minuten

QuickSplint® is een tussentijdse, multifunctionele, op maat gemaakte pasvorm bijt splint die slechts enkele minuten nodig heeft om te fabriceren en tientallen praktische toepassingen heeft in de tandheelkunde. Of u nu een algemene tandarts of specialist bent, de QuickSplint® helpt u bij het diagnosticeren, behandelen, beschermen en genezen van uw patiënten.


Gebruik de QuickSplint® met elke snel in te stellen zware body-VPS om ‘s nachts te dragen. De QuickSplint® past van hoektand tot hoektand en heeft hierdoor een hoge retentie waardoor die goed blijft zitten.

  • QuickSplint® dient als een genezend en beschermend hulpmiddel dat is ontworpen om onder uw leiding enkele dagen of weken te worden gedragen. Dit totdat de patiënt geen splint meer nodig heeft of de patiënt wordt overgezet naar een andere appliance.
  • QuickSplint is de enige splint die is ontworpen voor tijdelijke zorg. Het voorziet in een behoefte aan tandheelkundige zorg die tot nu toe over het hoofd werd gezien of tijdrovend was om te vervaardigen.
  • De QuickSplint is tijdbesparend, praktisch, betaalbaar en vergoedbaar. 
  • QuickSplint heeft tientallen praktische toepassingen in de tandheelkunde. U zult de QuickSplint een geweldige aanvulling op uw patiëntenzorg vinden!

Voordelen van de Quicksplint

Diagnosticeer snel en eenvoudig

tijd indicatie

Binnen 5 minuten pasklaar

Bijten en deprogrammeren

Deprogrammeer en bescherm

Multidisciplinair inzetbaar

tmd splint bulk

Quicksplint box

Grijp nooit mis en bestel de Quicksplint box. Hierin zitten 12 quicksplints verpakt die je direct kan gebruiken.

Quicksplint in de praktijk

In deze video legt Dr. Lee Ann Brady het gebruik van de Quicksplint uit in de praktijk. Hoe eenvoudig en snel deze diagnostische tool is te gebruiken.