tandarts, praktijk, stoel

Over Easier Dental Care

For a Quality of life

INNOVATIEVE PRODUCTEN

De technologische ontwikkeling gaat snel in de tandheelkundige markt. Met Easier Dental Care proberen wij altijd op de hoogte te zijn en de laatste trends te volgen. Om dit te laten aansluiten bij ons productportfolio opereren wij in drie specifieke specialisaties waarin het product moet vallen.

Functionele tandheelkunde

Implantologie

Greenline, biologische tandheelkunde


Binnen het assortiment van Functionele tandheelkunde richten wij ons vooral op het kaakgewricht, kauwspieren en de tanden. Hoe bijt een patiënt dicht en waar kan de fout zitten in de occlusie of articulatie? Met de expertise die wij hebben opgedaan door het volgen van cursussen en het organiseren hiervan kunnen wij u adviseren hoe u een behandeling goed kan ingaan. Middels de apparatuur die wij gebruiken staat één ding centraal. Meten is weten. Zonder een goede diagnose kan er geen goede therapie volgen. Daarom dat wij groot voorstander zijn van de implementatie van de T-Scan, JVA of EMG. Apparaten die ons in staat stellen om het kauwstelsel objectief te diagnosticeren. En met deze gegevens tot een gedegen behandelplan te komen.


Implantologie is zeer breed maar met Easier Dental Care focussen wij ons op de uitvoering en het biologisch aspect van tandheelkunde. Daarom hebben wij ervoor gekozen om distributeur te zijn van alleen Zirconia implantaten uit Zwitserland. Met het Swiss Dental Solution systeem bieden wij u het product dat marktleider is als het gaat om Zirconia implantologie. Ondersteund door apparatuur om de behandeling goed uit te voeren en te ondersteunen bent u zo op een verantwoorde manier bezig. Met de eenvoud die zit in het gebruik van de producten en apparatuur is de stap snel gezet om alles in uw protocol te implementeren.


Met de Greenline focussen wij ons op de biologische tandheelkunde. Deze vorm is vooral al bekend in Duitsland en vind in Nederland steeds meer medestanders. Vaak wordt er maar klakkeloos aangenomen dat wat wij gebruiken bij de patiënten veilig is, maar is dat wel zo? Binnen de tandheelkunde zijn er diverse producten en apparaten om deze manier van werken te bevorderen. Het gaat hierbij vooral om het feit dat men nadenkt met wat voor materiaal er wordt gewerkt en wat de impact is op het lichaam. Door niet alleen rekening te houden met de tanden maar ook het lichaam wat eromheen zit zien wij dat patiënten erg goed reageren op het gebruik van een van de producten binnen deze range.   


Kunnen wij u helpen binnen een van deze specialisaties? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Arjan Starrenburg

Klinisch directeur

Ubbo Starrenburg

Algemeen Directeur

Duco Wilton

Sales & Marketing manager

Welzijn Patiënt Staat Centraal

Oprichter van Easier Dental Care, tandarts Arjan Starrenburg, heeft het welzijn van de patiënt hoog in het vaandel staan. Dit standpunt straalt ook door in Easier Dental Care waar wij producten aanbieden waarin wij geloven dat die voldoen aan onze eisen. Met het opstellen van een productlijn die past binnen de tandheelkunde willen wij een aanbod creëren voor zowel de tandarts als de patiënt, waarbij gezondheid voorop staat. De mond is de toegangspoort tot je lichaam, hierdoor is het niet meer dan logisch dat je hiervoor producten gebruikt die niet schadelijk zijn voor het lichaam.