Basal Basics

Suppletie voor een gezond lichaam

Supplementen

Een gezonde levensstijl is uiteraard de basis voor een gezond leven, maar het lukt ons niet altijd om gevarieerd en gezond te eten. Een met zorg samengesteld voedingssupplement kan daarom een goede aanvulling zijn op dat wat uw lichaam dagelijks nodig heeft.

 

Met de supplementen van Basal Basics bieden wij u een drietal opties, welke gericht zijn op het leveren van de essentiële voedingsstoffen en mineralen, die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Voedingsstoffen die onze moderne voedings- en levensstijl ons helaas niet meer kan bieden.

 

Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het soort vitaminen en mineralen, maar worden er tevens hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en de juiste dosering voor een optimaal resultaat. En een goede opneembaarheid van de vitaminen en mineralen vormt daarbij vanzelfsprekend het uitgangspunt!

fundamentals Minerals

Fundamentals is ontworpen om de functie van lichaamscellen te ondersteunen door middel van zorgvuldig geselecteerde en uitgebalanceerde vitaminen en mineralen. Fundamentals biedt u een mooie mix van o.a. calcium, magnesium, kalium, mangaan, ijzer, jodium, koper en zink. Het is dan ook niet vreemd, dat als deze mineralen in voldoende mate aanwezig zijn in de cel, de cel optimaal zal functioneren en daarmee het hele lichaam in goede conditie zal brengen.

Basic-C

Basic-C-Organic is 100% natuurlijk en rijk aan vitamine C. Het supplement is gemaakt van twee hoogwaardige biologische ingrediënten: Camu Camu en Acerola bessen. Deze  vitamines worden zeer goed door het lichaam opgenomen

Deze hoogwaardige ingrediënten hebben dan ook een zeer gunstig effect op de algehele weerstand, dragen bij tot een hoger energieniveau, zorgen voor een goede conditie van de bloedvaten en samenstelling van de botten. Ook hebben deze ingrediënten een gunstig effect op de hersen- en zenuwfuncties, versterkt het de huid en is deze vitamine C van belang voor de vorming van collageen, wat weer belangrijk is voor gezond tandvlees.

Basic-oils

Basic Oils, ook wel “de gouden pil” genoemd, bevat natuurlijke krill olie gewonnen uit duurzame, wilde vangst (garnaalachtige vissoort rond het Zuidpoolgebied), vitamine E en Ubiquinol Q10. Krillolie bevat een zeer hoog percentage Omega 3 vetzuur, welke tot zes keer beter door het lichaam wordt opgenomen.

Basic Oils draagt bij aan de normale werking van het hart en de hersenfunctie. Het vitamine E ingrediënt heeft een antioxidatieve werking voor de bescherming van celmembranen en helpt het natuurlijke immuunsysteem; de DHA en EPA-ingrediënten zorgen voor de instandhouding van onze bloedspiegels en behoud van een normaal gezichtsvermogen. Q10 speelt een vitale rol bij het ondersteunen van cellen en het helpen bij het gezond         functioneren van organen.
Supplementen en de werking ervan

Het briljant verborgen geheim

Als de ogen de spiegels van onze ziel zijn, dan mag het gebit wel de spiegel van onze gezondheid worden genoemd. Wie er verstand van heeft, zoals tandarts Hans Beekmans, kan aan iemands gebit veel aflezen over diens algehele gezondheid. Omgekeerd: wie goed voor zijn gebit zorgt mag ook effect verwachten op de gezondheid van het hele lichaam. In Het briljant verborgen geheim van een gezond gebit en een goede gezondheid – De invloed van mitochondriën, mineralen, vitamine C en oliën op je gebit legt Hans Beekmans uit dat we met enkele heel simpele voedingssupplementen en een goede voeding spectaculaire verbeteringen in ons gebit en dus ook gezondheid kunnen bewerkstelligen. Hans Beekmans is al 40 jaar biologisch tandarts-implantoloog, opleider en onderzoeker. Uitvinder van BlueM zuurstofgel, ontwikkelaar van zirkonium implantaten.

Basal Basics ondersteund het lichaam in

Weerstand

Bloed

Bloedvaten

Skelet

Tanden

Energie

Psychische functies

Huid