Integrale tandheelkunde

Easier Dental Care is een tandheelkundige leverancier en dienstverlener op de Nederlandse en Belgische tandheelkundige markt. Wij opereren vanuit de filosofie dat al onze producten zo eenvoudig mogelijk moet zijn, en zo min mogelijk schadelijk voor het lichaam. Zo leveren wij een keramisch implantaatsysteem dat geheel metaalvrij is van boren tot prothetische schroeven. Hiermee wordt er niet alleen esthetische een grote winst behaald, ook wordt de patiënt niet langer blootgesteld aan metalen die mogelijke overgevoeligheid kunnen veroorzaken.

 

Daarnaast leveren wij nog vele andere innovatieve producten, allemaal met dezelfde filosofie. Naast het leveren van producten bieden wij ook regelmatig lezingen en workshops aan.

 

Met de Integrale tandheelkunde producten bieden wij een gezond alternatief voor u en uw patiënten. Onze producten zijn speciaal geselecteerd op biocompatibiliteit die de kans op iatrogene schade bij uw patiënten vermindert.

 

Wij werken met een klein assortiment onderscheidende en biologische producten. Onze producten zijn vrij van mogelijk schadelijke stoffen zoals metaal, nikkel, fl­uoride en co-monomeren. Wij werken met onder andere lichaamsvriendelijke composieten en tandpasta’s maar ook met metaalvrije retentiespalken en zirkonia implantaten. Kiest u voor het minste risico op de gezondheid van uw patiënt, dan zit u goed met de producten van de Integrale tandheelkunde van Easier Dental Care!

SDS

Swiss Dental Solutions

Met Swiss Dental Solutions (SDS) bieden wij u een uniek assortiment zirkonia implantaten. Geheel volgens de biologische principes

 

Meer informatie

Saremco

Saremco composiet

Het Zwitserse Saremco produceert als enige op de markt composieten, primers en bondings die vrij zijn van co-monomeer, en daarom een gezond alternatief.

 

Meer informatie

BlueM

blue®m

blue®m mondverzorgingsproducten zijn gebaseerd op de antibacteriële werking van actieve zuurstof uit o.a. honingenzymen welke bijdragen aan een optimale mondgezondheid

 

Meer informatie

Crosspom

Crosspom

De Crosspom is het intelligente alternatief voor de stalen vaste retainer. Het is ontworpen om zowel palatinaal als linguaal op de boven- en onderkaak te worden toegepast.

 

Meer informatie

X