Vacature Easier Dental Care


Commerciële alleskunner  M/V (3/4 dagen)

 

Easier Dental Care is op zoek naar een enthousiaste commerciële alleskunner voor ons nog jonge en sterk groeiende bedrijf! Ben jij degene die zijn/haar weg kan vinden in de verschillende sales & online marketing tools en dit kan omzetten naar nieuwe klanten? Dan zoeken wij jou!

 

Functie

 

Als commerciële alleskunner binnen Easier Dental Care zal je te maken krijgen met verschillende activiteiten. Jouw focus gaat liggen bij de sales en online marketing, daarnaast zal je ook regelmatig ondersteuning geven aan de “back-office”.

Verder lever je een bijdrage en geef je invulling aan beurzen en congressen en heb je geen ‘’negen tot vijf’’ mentaliteit.

 

Wat wij van je vragen

 

Je kunt goed overweg met mensen en kan je jezelf representatief overbrengen; je bent daarbij klantgericht. Je beschikt verder over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed zelfstandig werken, waarbij je een proactieve houding hebt.

 

Daarnaast:

-       Heb je MBO/HBO denk- en werkniveau

-       Is een commerciële opleiding en enige werkervaring een pré

-       Je hebt affiniteit met de tandheelkundige markt

-       Spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal

-       Woonachtig in het Westland of directe omgeving.

 

Wat bieden wij jou

 

Easier Dental Care is nog een jong en klein bedrijf en sterk groeiende. Door onze kleinschaligheid is het prettig werken en de lijnen zijn kort.. Wij kunnen snel schakelen en dit zorgt ervoor dat je veel vrijheid krijgt in het werk dat je doet. Niet eindeloos analyses uitvoeren, maar snel switchen tussen verschillende strategieën om te kijken welke het beste werkt. “Never a dull moment” dus!

 

Over ons

Easier Dental Care is klein bedrijf met drie werknemers. Wij zijn toeleverancier voor tandartspraktijken, waarbij onze focus vooral ligt op innovatieve, onderscheidende en biologische verantwoorde producten.  Door het bedingen van exclusiviteit voor enkele van onze producten, onderscheiden wij ons ten opzichte van andere bedrijven.

Kwaliteit, service en persoonlijk contact staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

 

Interesse?

Spreekt bovenstaande jou aan of wil je meer weten, neem dan contact met ons op via e-mail: ubbo@easierdentalcare.nl; wel graag jouw motivatie en CV meesturen.

Bellen mag ook: vragen naar Ubbo Starrenburg: tel: 0174 752060

Meer nieuws

03-07-2017 - Zomervakantie
07-02-2017 - International user day 2017
20-01-2017 - Inschrijven gebruikersdag 2017
17-05-2016 - Nieuw in ons assortiment
23-03-2016 - Dentale schijf van vijf!
Copyright © 2018 Easier Dental Care
Alle rechten voorbehouden